Ključ.

Nostalgični stil naše piterije čini je omiljenim mestom brojnih sugrađana i gostiju grada koji žele za sebe trenutak topline doma u užurbanom i urbanom okruženju. Smeštena u samom centru grada na Topličinom vencu piterija Ključ je mala oaza hedonizma koja uvek nudi spoj jedinstvenog izbora ponude, dobre uluge i osmeha namenjenog baš vama. Uvek sveže slane i slatke domaće pite idealan su izbor za trenutak odmora od napornog dana i dobar izbor beogradskih turista.

Mala, ušuškana radnja često je mesto vaših zajedničkih radosti, smeha, i odličnog početka za novi radni dan.

“Dragi Veličanstveni “Master” Ključu, Sa toliko predanosti i ljubavi se ovaj predivni ambijent izgrađivao i stasao u vrhunsko mesto za odličnu domaću hranu i topao osmeh svih koji su u njemu. Želim da se još mnogo, mnogo godina radujemo dolasku ovde i uživamo u svim domaćim specijalitetima.”

Vesna

Burek sa pečurkama i prazilukom mi je otvorio novu dimenziju ukusa! U trenutku sam zaboravio na sve brige i obaveze. Puno vam hvala.”

Deki

I have been coming to Belgrade for 6 years. This was the first Burek i have ever tried, it is still the best after all these years!

Matt, Birmingham, UK

Doživi hrskavo iskustvo

Ponuda naše piterije je uključena u turističke obilaske Beograda. Strance najviše privlače naše pite pa smo prepoznali i različite specifičnosti u ukusima koji se traže. Tako gosti iz Turske obožavaju našu heljdopitu sa junećim mesom, turisti iz Holandije se redovno vraćaju našoj piti sa ajvarom i šunkom. Primetili smo da posetioci iz Bosne i Crne Gore vole krompirušu, a Rusi zeljanicu.

Zavirite u našu online piteriju

Poručite odmah